Aktuelle saker

God jul!

Sekretariatet i Knutepunkt Sørlandet ønsker alle som følger med på denne nettsiden en god og fredelig jul!

Les mer...

Politisk lederskifte i Knutepunkt Sørlandet

Etter to år som politisk leder for Knutepunkt Sørlandet ble Kristiansandsordfører Per Sigurd Sørensen takket med blomster på møtet i arbeidsutvalget 14. desember. Ny leder av arbeidsutvalget er ordfører i Songdalen, Johnny Greibesland.

Les mer...

Farlig skolevei en saga blott

Søgnes ordfører Solveig Kjelland Larsen åpnet 17. desember den 700 m lange gang-sykkelveien fra Ausvigheia til Samfundets skole. Med på snorklipperjobben hadde hun Thea Aamodt og Marius Aamodt.

Les mer...

Gang- sykkelvei helt til Torve

Sammen med to elevene Hege Aalvik og Asbjørn Bjørkkjær åpnet ordfører Solveig Kjelland Larsen ny gang- sykkelvei til Torve i Søgne. 17. desember klippet de alle tre en felles snor i rødt hvitt og blått.

Les mer...

Mange sørlendinger klimaseilas

Dystre spådommer og betydelige problemer i klimaforhandligene til tross, de 1200 deltakerne på klimaseilasen til København kom inspirerte og kampvillige tilbake til Oslo mandag morgen 14. Desember.

Les mer...

Nest beste by på næringsutvikling

Kristiansand er Norges nest beste by på næringsutvikling i følge økonomimagasinet Kapital. Det er evnen til å skape et bærekraftig næringsliv som vurderes i kåringen, hvor Porsgrunn rangeres som næringsby nummer 1, med Arendal på en 4. plass. 

Les mer...

Kulturnettverk etablert

Torsdag 10. desember var kulturnettverket i Knutepunkt Sørlandet samlet på Samsen i Kristiansand til sitt første møte. En forstudie har kartlagt mulige samarbeidsområder på tvers av kommunene, og nå starter samarbeidet.

Les mer...